Brillefin vår

Dior solbrille
Diorextreme, årets store slager fra Dior leveres hos et begrenset antall Dior-forhandlere - og Krogh Optikk Holmen Senter er en av disse.
Oakley
Raske briller fra Oakley
Ray-Ban
Ray-Ban til de minste

Endelig er våren her og Krogh Optikk gir deg vårens hotteste solbrilletips!

Fjorårets store suksessmerke Oakley, leverer også i år på alle fronter. Sommeren 2020 var det Norgesferie for de aller fleste, og vi overgikk hverandre i flotte bilder på Instagram fra de dypeste fjorder og de høyeste fjell, som regel med en «rask» og sporty Oakley solbrille på nesen.

Raske briller - også til by-atleten

I 2021 Oakley følger opp med enda raskere og mer fargerike solbriller. Og speil må det være slik at midnattsolen over Lofoten virkelig får godgjort seg i de speilbelagte solbrilleglassene. En sikker vinner på våren og sommerens turer. Sjekk ut den nye Kato modellen som snart kommer.

Raske briller til by-atleten ble gjennom fjorårets korona restriksjoner høyaktuelt.

Om du ikke kan dra på treningssenter, sykle eller spille tennis, eller kanskje ikke forlate kohorten, så kan du ta på deg noe kule treningsklær - og toppe det med et par raske briller.

Årets covid-19 restriksjoner gjør at by-atleten 2021 allerede har tuslet rundt siden januar. Et helt herlig fenomen som definitivt gjenspeiler verden slik vi lever den.

God beskyttelse til barna

Barn og barnebarn skal også få lov å være trendy, men ikke glem det viktigste: barna skal også være godt beskyttet med solbriller. Til sommerens ferieturer anbefaler vi gjerne Oakley solbriller med speilglass. Oakley-brillene beskytter ikke bare mot skadelig stråling, men også mot mekanisk skade av øynene. Noe å tenke på for foreldre som alle ønsker det beste for de små. Ray-Ban leverer også mange av modellene sine i juniorstørrelser, og det beste av alt; både Oakley og Ray-Ban kan leveres med styrke i original-glassene. For solsesongen 2021 finnes det kun muligheter

Praktfulle Dior

Motehuset Dior er i ferd med å gjenvinne tidlige tiders storhet og prakt. Ungdommen har trykket merket til seg, og nå kommer solbrillene for fullt. Årets første «venteliste-solbrille» er Diorxtrem, en stor og rask solbrille med Dior-logoer over hele glasset. Modellen leveres hos et begrenset antall Dior-forhandlere. Men vær rask, ventelistene fylles opp og det er lange leveringstider over hele verden.