Et utehjem – 3 stiler til uteplassen

Tre bilder av ulike stilarter til uteplassen, moderne, rustikt og romantisk
Tre ulike stiler, moderne, rustikt og romantisk.
Moderne interiør på uteplassen, dekket rundt bord, stol, puter, potter og lykter,
Terrassegulv fra Maxbo. Bord, stoler, lysegrønn pute, lykter i natur og stor lykt fra Dorothea. Servise, bestikk, krus, termokanner, rive, blomsterpotter og lykter fra Jernia. Servietter, olje, chutney og grøt fat fra Delica. Telysholdere, vase, planter i potter, lykt, sitteputer og duk fra Princess.
Ulike grå potter og beige sitteputer
Detaljbilde av borddekking, tallerkner, bestikk, lime, syltetøykrukke, oljeflaske
Den moderne stilen har en dus fargepalett.
Utelampe og utelykter i tre
Moderne utestol, beige, flettet
Bruk naturmaterialer og pynt opp med lykter og utelys.
Detaljbilde av ryggen på en flettet, beige utestol med kjøkkenhåndkle over ryggen
Detaljbilde av borddekking, tallerkner, bestikk, lime, grønn kaffekanne, oljeflaske, kopper og vase
Kombiner duse beigetoner med ulike grønnfarger.

Endelig er det på tide å flytte ut! Vi har stylet tre ulike uterom, med hver sin unike stil. La deg inspirere til å skape din egen utedrøm.

Det spirer og blir grønnere ute og nå er tiden inne for å gjøre uteplassen klar for sesongen. Vi trives i ulike miljøer, blir påvirket av trendene og ønsker ofte noe nytt og tidsriktig. I andre etasje har vi laget tre fantastisk uterom i tre ulike stilarter; moderne, rustikt og romantisk, for å gi deg inspirasjon på veien. Skap ditt personlige utehjem hvor du trives, så vil du bruke det så ofte du kan. Og husk - våre dyktige medarbeidere er her for å hjelpe deg!

Moderne Utehjem

Det moderne uterommet har duse farger i toner som går i ett med naturen rundt deg. Møblene er enkle og behagelig i sin form, men allikevel komfortable for å nyte livet utendørs. Myke puter, servise og planter i rolige grønnfarger bidrar til en lun og god atmosfære i den ellers mer stramme stilen. Det samme gjør også runde former på lykter, vaser og øvrig dekor. Hvis hageflekken eller terrassen din er stor nok, kan du gjøre den ekstra koselig med et dekke i naturlig trevirke.