Skap god stemning på uteplassen

tre bilder, tre stiler, uteplassen, camping og hytta
Gjør det koselig på uteplassen og nyt våren utendørs.
Balkongmiljø, to stoler, bord dekket med blomstervase, kopper, tallerkener, grill i bakgrunnen.
Cafébord og stoler fra Dorothea, grill fra Jernia, oljer og chiliflak fra Delica, potteoppheng og kurv fra Dorothea, plante fra Princess, knaggrekke, nett og stråhatt fra Dorothea, metallkurv fra Princess.
Tre lyker på gulvet med et gult pledd i bakgrunnen
Balkongbord dekken med telysholdere, kopper, tallerkener, linservietter og en vase med blomster.
Pledd, potteplante, lykter, lys og potteskjuler fra Princess. Vase og fat fra Nille, telyslykter og servise fra Dorothea, servietter og lys fra Princess.
balkongmøbler, stor og bord, pute, grill med oljer på sidebordet, knaggrekke med nett hengende og en kurv med blomster på veggen
Pynteputer fra Princess.
Balkongstol med gult pledd hengende over, grønn plante på gulvet sammen med lykter
Pledd, potteplante, lykter, lys og potteskjuler fra Princess.
Balkongbord dekket med telys, blomster, kopper og tallerkener
Vase og fat fra Nille, telyslykter og servise fra Dorothea, servietter og lys fra Princess.

Endelig er det vår og tid for å nyte livet utendørs på balkongen, hagen, hytta eller kanskje på camping? La deg inspirere av vår utstilling på Holmen Senter.

Det skjer noe med oss når kveldene blir lange og lyse og solen varmer oss opp. Da vil vi leve livet ute og grille, bade, spise is og kose oss med familie og venner. Våren er tiden for å gjøre klar uteplassen for alle de fine kveldene som venter og i år har vi har stylet balkongen, campingen og hytta. La deg inspirere her eller kom innom og se den flotte utstillingen i 2. etasje hos oss.

Rustikk balkong

Balkongen har begrenset med plass, så da er det smart med møbler som ikke tar så mye plass. Vi har latt oss inspirere av sydligere strøk og valgt stoler og bord med mosaikkfliser. Pynt med puter og pledd i fargepaletten oker, rustrød og beige. Grønne planter i terrakottapotter eller flettekurver passer godt til denne stilen. Legg merke til den grillen, som er en mindre variant, men med et smart stativ med sidebord. Tenn lys og lykter og nyt den herlige stemningen på balkongen hele sommeren.

Campingutstyr, telt, lykt, termos, matbokser, trekopp o tallerkener
Telt, krakk og termos fra Anton Sport, madrass puter og lykt fra Dorothea, skinn fra Princess Sandaler fra Eurosko, boks m/ skje, suppebolle og asjett fra Kitch’n Trekopp og tallerken fra Anton Sport, matbokser fra Kitch’n Fugler fra Dorothea.
Campingutstyr, telt, lykt, termos, matbokser, trekopp o tallerkener
Nærbilde av campingutstyr, matbokser, trekopp, birkenstock sandaler
Campingutstyr, telt, lykt, termos, tallerkener, matbokser og trekopp
Gjør det koselig på campingtur og nyt en natt utendørs.
Sekk henger på veggen med håndkle, caps og tursko
Knagg fra Dorothea, ryggsekk, caps og støvler fra Anton Sport Håndkle fra Princess.
tre tallerkener, to matbokser oppå hverandre og en trekopp på toppen, innsiden av telt i bakgrunnen med birkenstock sandaler på en sovepose
Praktiske matbokser og kopp tre er smart på tur.

Ut på tur

Det er noe helt eget med å sove ute i naturen. Slå opp et telt, rull ut et liggeunderlag og legg deg ned og se opp på stjernehimmelen. En skinnfell sørger for at du holder varmen og praktiske matbokser holder maten fresh. Termos med varm drikke er godt å ha på kvelden og en lykt sørger for litt lys når solen går ned. En god ryggsekk er en god investering og noe du vil ha glede av lenge, for sommeren er lang, det kan bli tid til mange fine turer ut i naturen.

Dekket langbord i tre med blått tema, vase med strå.
Bord og stoler fra Dorothea, telyslykter, vaser og trehvit lykt fra Princess Strå fra Dorothea, grå trelykt fra Nille, lys fra Princess, balsamico og salt fra Delica, brødkurv fra Delica, gryteunderlag fra Princess.
Nærbilde av kuvert, blå tallerkener, mønstret blå bolle, blå linserviett og vinglass og vannglass.
Blått servise og bestikk fra Kitch’n, suppeskåler fra Princess, glass fra Jernia, spisebrikker og servietter fra Princess, champagneglass fra Jernia.
Knaggrekke på blå vegg med en handlekurv i flettet strå med et skjerf og et par espadrillos
Ulke pynteputer står på et gule og en er i en trestol
Knaggrekke og kurv fra Dorothea, pledd fra Nille, sko fra Chica. Puter fra Princess, blå sittepute fra Nille.
Bastkurv henger på en stol, langbord i tre dekket med blått tema.
Kurv på stol fra Nille.

Hyttelivet

Vi nordmenn elsker å være hytta og sommeren er høytid for turer til både fjell- og sjøhytter. Blått er en farge som passer godt til hytta og denne litt rustikke stilen er varm og koselig. Keramikk, strå, linservietter, tre og trådkurver er vakre materialer sammen og gir en lun stemning. Pynt opp med store lykter, vakre puter og lune pledd, så er du klar for en sommer på hytta.