Utstilling med Anne Margrethe Art

Anne Margrethe Art er tilbake med Årets Høydepunkt og pop-up salgsutstillingen «Inn i sirkelen» på Holmen Senter i 2. etg.

Legg til i kalender
Når
2. mai til 31. august
Hvor
2. etasje

Søker du fornyelse?
Her får du løsningene!

Kom innom, få en opplevelsesreise om livets prosesser i flotte fargekombinasjoner. Bli inspirert og få den gode vår- og sommerfølelsen.

Nytt kunstverk på veggen inspirerer, motiverer og gir høyeste verdi i hjemmet, på hytta eller på kontoret.

OM ANNE MARGRETHE ART

Anne Margrethe ønsker deg velkommen til ny Pop-up salgsutstilling i 2. etg her på Holmen Senter. Kom innom og få den gode vår- og sommerfølelsen og se salgsutstillingen "Årets Høydepunkt - Inn i sirkelen" i nytt innholdsrikt pop-up galleri i 2. etasje.

Salgsutstillingen åpner 2. mai, fra kl. 10:00 til 20:00 og varer ut august i år.

Maleriene er fargerike, tidløse og skildrer livets prosesser. Bildene er hovedsakelig i symbolsk, psykologisk / filosofisk, intuitiv og ekspresjonistisk stil. Med sin kunst, ønsker hun å inspirere betrakteren til dypere kommunikasjon, visdom og påfyll av positiv energi. Søker du fornyelse i hjemmet, på hytta eller jobben, Her finner du løsningene.

På Holmen Senter finner du også hennes hyggelige atelier i 4. etg, over Baker Nordby. Du kan ringe mobil 950 999 23 og avtale en privat visning.

Ny kunst på veggen inspirerer og motiverer til nye begynnelser!

Anne Margrethes bakgrunn

Født 1967 i Bærum, bor i Asker. Malt siden tidlig ungdom. Gått i lære hos Peter Esdaile, Øystein Edvardsen m.fl. Jobbet 30 år i Hydro og Statoil/Equinor. Utdannet grafisk designer, prosjektleder, retorikk og kommunikasjon. Ledet Brand Centre i Statoil/Equinor fra 2010 til 2015.

35 års erfaring med visuell kommunikasjon, hvor hun i 2015 sa opp sin faste jobb i Statoil og investerte to år, fulltid med kunsten.

I tillegg til kunsten jobbet hun i 2019 med implementering av den nye visuelle identiteten for Asker kommune i forbindelse med sammenslåingen av de tre kommunene Hurum, Røyken og Asker.

Anne Margrethe har vært invitert til og stilt ut malerier i Louvre Museum/Paris (oktober 2023), hun har hatt 43. kunstutstillinger i inn og utland.

Fra 10. juni 2023 til og med 27. januar 2024 arrangerte Anne Margrethe sin 37. kunstutstilling, pop-up-utstillingen «Årets Høydepunkt» på Holmen Senter med over 70 malerier og kunsttrykk, som ble en kjempesuksess.