Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 08:00 - 17:00
Tirsdag 08:00 - 17:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 17:00
Lørdag Stengt
Søndag Stengt
Kiropraktorkameratene

Åpent i dag 08:00 - 17:00

To hender trykker på et punkt på en rygg

Om Kiropraktorkameratene

Kiropraktorene Marius Riiber Eikeland og Kristoffer Finn Nordrum Hansen driver klinikken. Vi tilrettelegger for smertefri og optimal mobilitet i alle ledd, og behandler hele muskel- og skjelettsystemet. Alle aldersgrupper fra spedbarn til godt voksne kan få hjelp til sine plager.

Kiropraktorkameratene behandler:

  • Nakke-, bryst- og ryggsmerter
  • Bekkensmerter og plager i forbindelse med svangerskap
  • Hodepine
  • Krystallsyke
  • Prolaps og isjias
  • Skulder-, albue- og håndleddsmerte
  • Hofte-, kne-, ankel-, og fotsmerte


Kiropraktorkameratene består av Marius Riiber Eikeland og Kristoffer Finn Nordrum Hansen.

Vi har begge studert ved Anglo European college of Chiropractic i Bournemouth og jobbet mange år i innlandet med hver vår travle praksis. Siden vi opprinnelig er fra Asker og Bærum har vi begge hatt et ønske om å flytte tilbake i nærheten av våre barndomshjem. Da muligheten var åpen på Holmen Senter slo vi til.

Vi jobber begge to med å tilrettelegge for at kroppen skal ha en smertefri og optimal mobilitet i alle ledd og hele muskel- og skjelettsystem. Vi gjør vurdering ut i fra hver enkeltes individuelle utgangspunkt og tilrettelegger videre behandlingsplan ut i fra deres plager. Som kiropraktorer har man også henvisningsrett innenfor spesialisttjenester og for bildediagnostikk, samt mulighet for å sykemelde for plager relatert til muskel- og skjelettsystemet.

Hos oss behandler vi alle aldersgrupper fra spedbarnsalder og eldre. Det er viktig å presisere at smerter og nedsatt bevegelse kan oppstå selv om du har en roligere livsstil eller er en toppidrettsutøver.

Beliggenhet

Helsetorget i 4. etasje

Parkering

p-hus

På nett