Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 08:00 - 17:00
Tirsdag 08:00 - 17:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 17:00
Lørdag Stengt
Søndag Stengt
Kiropraktorkameratene

Stengt

To hender trykker på et punkt på en rygg

Om Kiropraktorkameratene

Kiropraktorene Marius Riiber Eikeland og Kristoffer Finn Nordrum Hansen driver klinikken. Vi tilrettelegger for smertefri og optimal mobilitet i alle ledd, og behandler hele muskel- og skjelettsystemet. Alle aldersgrupper fra spedbarn til godt voksne kan få hjelp til sine plager.

Kiropraktorkameratene behandler:

  • Nakke-, bryst- og ryggsmerter
  • Bekkensmerter og plager i forbindelse med svangerskap
  • Hodepine
  • Krystallsyke
  • Prolaps og isjias
  • Skulder-, albue- og håndleddsmerte
  • Hofte-, kne-, ankel-, og fotsmerte


Kiropraktorkameratene består av Marius Riiber Eikeland og Kristoffer Finn Nordrum Hansen.

Vi har begge studert ved Anglo European college of Chiropractic i Bournemouth og jobbet mange år i innlandet med hver vår travle praksis. Siden vi opprinnelig er fra Asker og Bærum har vi begge hatt et ønske om å flytte tilbake i nærheten av våre barndomshjem. Da muligheten var åpen på Holmen Senter slo vi til.

Vi jobber begge to med å tilrettelegge for at kroppen skal ha en smertefri og optimal mobilitet i alle ledd og hele muskel- og skjelettsystem. Vi gjør vurdering ut i fra hver enkeltes individuelle utgangspunkt og tilrettelegger videre behandlingsplan ut i fra deres plager. Som kiropraktorer har man også henvisningsrett innenfor spesialisttjenester og for bildediagnostikk, samt mulighet for å sykemelde for plager relatert til muskel- og skjelettsystemet.

Hos oss behandler vi alle aldersgrupper fra spedbarnsalder og eldre. Det er viktig å presisere at smerter og nedsatt bevegelse kan oppstå selv om du har en roligere livsstil eller er en toppidrettsutøver.

Beliggenhet

Helsetorget i 4. etasje

Parkering

p-hus

På nett