Gjør det koselig ute

Utendørs borddekking med puter og parasoll. Kjøpmannsbenk utendørs med kurver og servise, lyslenke og kurver med blomster.
På tide å flytte ut og nyte sol og sene kvelder.
Utendørssofa med fargerike puter i grønn, oransje, blå og blomstermønster.
Det er flott å blande ulike mønstre og farger på putene. Alt fra Princess.
sofabord med gule og hvite skåler og en gul vase med blomster.
Fargerike skåler gir et lekent uttrykk. Alt fra Princess.
Spisebrikke på et bord med stearinlys og potte med grønn plante. Stol på plen med blomstrete puter.
Grønne detaljer og lyse blomstrete puter, det skal være lyst og lett nå. Alt fra Princess.
Bord med blomstrete duk med skåler med jordbær. Sofabord med blomstrete telysholdere, lykt og sofa med blomstrete puter i bakgrunnen.
Sommeren inviterer til å pynte med blomster. Alt fra Princess.
Utendørssofa med puter i ulike farger og mønstre.
Delikate farger gir et klassisk uttrykk. Alt fra Princess.
bord med pyntegjenstander. Bord med en løper og skjell-pynt.
Maritime detaljer passer godt til sommeren. Alt fra Princess.
Borddekking med spisebrikker og gule skåler, stripete parasoll og benk med stripete pute.
Stilige striper går godt sammen med mønstrede puter. Alt fra Princess.

Endelig er våren her og vi vil ut og nyte sol og sene kvelder i hager og på balkonger. Med enkle grep gjør du uterommet klart for sesongen.

Denne årstiden er favoritten for mange, endelig kan vi kose oss ute i hager og på balkonger. Sommerfest, morgenkaffe eller grillmiddag, livet skal nytes ute. Mange vil ruste opp uteplassen, og det er ikke så mye som skal til for å gjøre det sommerlig og koselig. Hos Holmen Senter finner du både kjedebutikker og unike butikker med et stort utvalg av pynteputer, pledd, lykter, lyslenker og alt annet som kan gi nytt liv til hager og balkonger.

Friske farger

Skal du fornye uteplassen med enkle grep, er det perfekt å handle noen nye putetrekk, duker og pledd. Sesongens fargepalett rommer alt fra duse grønn- og blåtoner til knallgult og oransje. Miks flere av fargene og bland inn blomstermønster for en leken og glad stil. Sett fargerike skåler på bordet og pynt opp med en vakker bukett sommerblomster. Stearinlys med mønster er dekorativt, og levende lys på kvelden gir en helt spesiell stemning ute.

Blomstermønster hører med til sommeren, og nå kan du sette sammen et helhetlig uttrykk med duk, puter og telysholdere i dette mønsteret. Bruk det sammen med hvitt, så får blomstene skinne og det blir en lett og romantisk stil.

Liker du en mer klassisk palett er det vakkert å kombinere hvitt, beige og blått. For en mer maritim stil kan du ha hovedvekt på blåfargen og velge detaljer som en løper med båtmønster, pynteskjell og servietter med anker. Striper er klassisk og elegant og passer godt sammen med både mønstrete og ensfargede puter.

Kjøpmannsdisk mot en murvegg med kurver og kjøkkenutstyr, glass og servise. Kurver med blomster og lyslenke.
Flytt kjøkkenet ut i sommer. Alt fra Nille.
Runde bord med mosaikkmønster, krukker med middelhavsblomster på.
Vakre bord med mønster passer godt på både en balkong og i en hage. Alt fra Dorothea.
Brunt spisebord, benk og to stoler, dekket med grønt servise. Hylle i bakgrunnen med sitteputer, lyslykter henger i taket.
Grønt og oransje er sesongens farger. Alt fra Nille.
Nærbilde av en piknik-kurv, dame bærer en piknik-kurv.
Lag en piknik-kurv og ta lunsjen ute. Alt fra Delica.

God stemning

Det er mange som flytter ut hele sommeren og lager all mat utendørs. Ha servise, bestikk og glass lett tilgjengelig og fyll kurver med stearinlys, kjøkkenhåndklær og spisebrikker. Heng opp lyslenker og fyll krukker og bed med sommerblomster.

La deg inspirere av middelhavsstilen og velg små avlastningsbord med dekorative mønstre. Terrakottapotter med rosmarin, timian, oliventrær eller sitrontrær er med på å forsterke stilen.

Ha ekstra sitteputer tilgjengelig hvis det kommer flere gjester. Grønntoner passer godt til sesongen, og sammen med beige og oransje får du en mer rustikk stil. Heng opp lykter i taket og velg ulike grønne planter for å skape den gode stemningen.

Frister det med en piknik i det fri? Pakk den praktiske vesken med pledd, fargerike plastkopper, søte servietter og god mat og ta lunsjen i en park eller på stranden.

Hos Princess, Nille, Dorothea og Kitch´n finner du alt du trenger for å gjøre det koselig ute i hagen eller på balkongen.

Nyt våren og sommeren ute!