Dekk et vakkert bord til 17. mai

To dekkede bord til 17. mai
Dekk et feststemt 17. mai-bord.
Utstilling på senteret med flagglenke, blomster i vase, blått servise og glass på lite rundt bord.
Bord dekket med hvit duk, løper i rød, hvit og blå, stearinlys, servise og glass.
Vakkert i rødt, hvitt og blått. Bilde 2: Alt fra Princess.
To bord dekket til 17. mai med flagg og pynt i flaggets farger.
Flagget kan være en sentral del av pyntingen. Bilde 1: Alt fra Nille. Bilde 2: Alt fra Kitch´n.
Bord dekket med blomstrete duk, blått servise, vase med blomster og telysholdere.
Blomster gjør seg godt som tema for borddekkingen. Alt fra Nille.
Spisestue med bord dekket til 17. mai med blåmønstret servise, stearinlys og flaggpynt. Kake med bær og en jente i bunad som holder cocktailglass.
Klassisk stil med rød, hvite og blå detaljer. Alt fra Princess.

Samle venner og familie til et feststemt bord, som setter tonen for en koselig feiring av nasjonaldagen. Holmen Senter har alt du trenger til din fest.

Den tradisjonsrike dagen starter gjerne med en tidlig frokost, hvor nære og kjære er samlet rundt bordet. God mat og drikke er viktig, men ikke glem borddekkingen. Et vakkert bord er med på å skape den gode stemningen. Blomster, hvit duk, tente lys og flagg, det er ikke så mye som skal til for å gjøre det fint til fest. Våre butikker har mange gode tips til borddekking, og her har vi samlet litt inspirasjon fra dem.

Klassisk og tradisjonelt

Det er 17. mai og hva er mer naturlig enn å pynte bordet i flaggets farger. En hvit duk er et perfekt utgangspunkt, så kan du legge på en løper, tenne stearinlys og ha en vase med noen enkle blomster i, alt i rødt, hvitt og blått. Velg et hvitt eller blått servise for å holde det stilrent. Vil du ha inn en leken detalj, miks ulike servise, som en blåmønstret bolle sammen med en hvit tallerken.

Hvite linservietter er klassisk og gir en elegant stil. Bind de opp med et 17. mai-bånd og legg en enkel grønn gren på som pynt. Vil du gå for papirservietter er det mange å velge mellom, enten du vil ha ensfargede eller med 17. mai-mønster. Kombiner gjerne to servietter, en litt større ensfarget i bunn, så en litt mindre i mønster over.

Bord dekket til fest med hvit duk, blomstrete løper, stearinlys, hvitt servise og vase med grønne grener.
Hvitt og elegant festbord. Alt fra Princess.
Bord dekket til fest med hvit duk, blomstrete løper, stearinlys, hvitt servise og vase med grønne grener.
Bryt opp det hvite med blomstrete detaljer. Alt fra Princess.
Jente i bunad tenner lys på langbord med hvit duk, kransekake, vase med grønne blomster, hvitt servise og kubbelys. Nærbilde av dekket bord til 17. mai.
Pynt bordet med blomster og levende lys, det skaper god stemning. Alt fra Princess.
Utstilling på kjøpesenter, lite bord med løper i flaggets farger, servise med jordbærmønster, vase med blomster og flagg, rød kaffekanne.
Kuvert med hvitt servise og krus med jordbærmønster, glass, bordflagg, spisebrikke og rød tøyserviett.
Søtt jorbærmønster på servise gir en lekenhet til borddekkingen. Bilde 2: Alt fra Dorothea.
Blomsterbukett med små flagg, lite bord med to potter med grønne planter og en vase med blomsterbukett og flagg.
Blomster hører med til feiringen. Bilde 1: Holmen Blomst Bilde 2: Alt fra Nille.

Hvit eleganse

Det er noe sobert og elegant med hvitt, et perfekt utgangspunkt for å pynte bordet i den stilen du ønsker. Gå for et blomstret tema, med en blomstret løper, servietter og serviettringer. Hold servise i nøytrale toner og pynt med grønne grener, så har du et stilrent bord. Vil du ha litt mer farger på bordet, kan den hvite basen bli et flott 17. mai-bord med kubbelys og stearinlys i flaggets farger. Eller du kan velge et servise med røde detaljer, som små markjordbær.

Hos Nille, Princess, Kitch´n og Dorothea finner du alt du trenger til årets 17. mai-bord, enten det er duker, servise, servietter eller dekorativ pynt.

Blomstrende pynt

Friske blomster hører med til 17. mai. Bruk små vaser på bordet, så alle gjestene ser hverandre. Fyll dem med noen grønne grener eller enkle blomster og sett det sammen med telysholdere for en enkel og stilren dekor. Liker du fargerike blomster? Fyll en vase med en stor bukett og plasser på et sidebord eller benk. Ha gjerne noen flagg i og knyt et bånd rund vasen, så har du et vakkert blikkfang. Hos Holmen Blomster har de ferdige buketter eller du kan få laget en egen, hvor du velger blomster selv.

Ha en flott 17. mai-feiring!