Festlige maidager

Pen kuvert, gutt i festdrakt og coctailglass med gele
Mai er måneden for festlige anledninger.
Miljøbilde av borddekking
Miljøbilde av pent dekket kuvert
Miljøbilder av borddekking
Borddekking fra Princess, bordkuvert fra Karjolen, borddekking fra Princess, service fra Nille.
Miljøbilder av borddekking
Duker og bordbriketter fra Nillle, bord fra Dorothea.

Hurra, det er tid for nasjonaldag, hagefester og høytidelige feiringer. Holmen Senter har de unike butikkene med alt du trenger til festlige anledninger i mai.

Det er lett å glede seg til mai, måneden som er fylt med nasjonaldagen, fridager, bryllup, konfirmasjoner og kanskje en hagefest. Nå vil vi nyte solrike dager og varme kvelder ute, gjerne sammen med familie og venner. Holmen Senter har både kjedebutikker og de unike butikkene, som sørger for at du har utvalget du ønsker når du skal handle inn til små og store festligheter.

God stemning rundt bordet

Det gjør noe med stemningen når borddekkingen er vakker og i mai er det høytid for bryllup og konfirmasjon. Trenger du tips og råd til borddekking? Ta turen innom Karjolen, der kan du se flere vakre alternativer. De har servietter, lys, bordløpere, bordkort og mye annet som kan sørge for et særpreget og hyggelig bord.

Ta også turen innom Nille, Princess og Dorothea, her har de et godt utvalg av det du trenger til et vakkert bord, enten det er en uformell hagefest eller et stemningsfullt bryllup du skal invitere til.

Collage med bilde av damemodell i kjole, to festdrakter, bunadsko og en hvit kjole
Ung gutt i dress og gutt i skjorte og bukse og pensko til herre
Liten jente med kjole og liten gutt i festdrakt
Sommerkjole fra Cubus, jentebunad fra Cubus, Klavenes bunadsko fra Eurosko, hårbøyle fra Cubus, kjole fra Dorothea, dress fra Cubus, herresko fra Eurosko, linskjorte fra Cubus, stilige barneklær får du hos Cubus.

Antrekk med stil

Sommerkjole eller festdrakt? Ja, takk, begge deler. Cubus har et stort utvalg av festdrakter til både jente og gutt, der finner du også søte sommerkjoler, behagelige linskjorter og klassiske dresser.

Klavenes bunadsko sitter godt på foten og er gode å gå med, du finner de hos Eurosko. De har også stilige herresko til dressen eller sandaler til sommerkjolen.

Dorothea har nydelige kjoler fra blant annet byTiMo, Selected Femme og Vila, her finner du de unike antrekkene til sommerens små og store anledninger.

Tips!

Holmen Rens både renser og stryker skjorter og de tilbyr et eget skjorte abonnement. Her kan du også levere bunad og dress til rens eller duker til vask og press.

Dame med stylet langt hår, bilde bakfra
Ulike brudebuketter
To kvinner med pent oppsatt hår til bryllup
Vakker styling og oppsett av hår fra PÅHÅRET. Nydelig brudebuketter fra Holmen Blomst.
Kuvert med bordkort og meny, invitasjon til bryllup, bilderamme
Elite Foto hjelper deg med personlige invitasjoner, bordkort og hyggelige minner fra den store dagen.
Diamantring, papirpose med blomster og et bord med gaver til kjøkkenet
Små og store gaver til alle anledninger. Ring fra Gullfunn, blomster fra Holmen Blomst og kjøkkenutstyr fra Kitch'n.

Den store dagen

Det er sesong for både bryllup og konfirmasjon og det krever litt forberedelse, enten du inviterer eller er gjest. En vakker frisyre til den store festen er viktig og hos PÅHÅRET kan de både style og sette opp håret vakkert. De dyktige frisørene har lang erfaring med brudefrisyrer og tilpasser styling og pynt etter dine ønsker. Kanskje det holder med en hårklipp? Det er alltid stilig å stille nyklippet på fest og PÅHÅRET hjelper deg så klart med det også.

De vakreste brudebuketter får du hos Holmen Blomst. Der kan du selv velge hvilke blomster du ønsker og hva slag stil du ønsker på buketten, så setter de den vakkert sammen. De kan også lage borddekorasjoner for å pynte opp bordet.

Elite Foto hjelper deg med personlige invitasjoner, stilige bordkort og takkekort. Det er ekstra viktig å ta vare på minner fra den store dagen og her kan du fremkalle bilder fra festen, lage egne collager og sette de i ramme eller lage fotobok. Du bestiller det enkelt på elitefoto.no og henter det i butikken.

Hva ønsker konfirmanten, brudeparet eller vertinnen seg? Det er alltid hyggelig å komme på fest med en liten oppmerksomhet og blomster er alltid koselig å få. Gullsmykket er en privatdrevet gullsmed som har de unike gavene du ikke finner alle steder. De fører merker som Georg Jensen, Sylvsmidja, Van Bergen, Th. Marthinsen, Noor og Susanne Friis Bjørner. Her finner du gaver som garantert vil bli satt pris på i mange år fremover.

Det er ikke uvanlig at brudepar ønsker seg kjøkkenutstyr og ting til hjemmet og hos Jernia og Kitch’n finner du et stort utvalg i alle prisklasser. På jernia.no og kitchn.no kan brudepar lage egne ønskelister som oppdateres kontinuerlig, så du er sikker på at ingen kjøper det samme som deg.

Pent dekket bord til 17. mai
17.mai effekter, sløyfe, slips, sokker, kopper, servietter
17. mai dekket bord og coctailglass med gele
Bordløper og dekor fra Princess, 17. mai-produkter fra Nille, bordkuvert fra Karjolen, oppskrift på panna cotta med gelé fra Meny.

Hipp hipp hurra

I år blir det barnetog, masse is og god stemning og da er det bare å fylle på med 17. mai-effekter.

I år kan vi glede oss til barnetog, masse is og god stemning på 17. mai. Det er hyggelig å starte dagen med en god frokost sammen med familie og venner. Dekk bordet med flagg, blomster og hold dekoren i fargene rødt, hvitt og blått. Nille har et stort utvalg 17. mai-produkter som servietter, pappkrus, sløyfer og flagg, så det ikke er tvil om hvilken dag det er. Princess har bordløpere, servietter, kubbelys og dekor til bordet, så det blir en perfekt ramme for en fin start på dagen.

Weber grill, utelykt og blomster
Utelykter, papirlamper og blomster
Utendørstrapp fylt med grønne planter i potter
Weber-grill og grilltermometer fra Jernia, utelykter fra Nille, papirlampe og lenke fra Dorothea, utelampe fra Jernia, blomster fra Holmen Blomst og potter fra Nille.

Koselig ute

De lyse kveldene inviterer til koselig kvelder i hagen eller på balkongen. Skap god stemning med lykter, pledd, utelys og blomster. Holmen Blomst har et utvalg blomster som tåler å stå ute selv om det skulle bli noen kalde netter. Plant de i små og store krukker og plasser de på både gulv, bord og i trapper. Nille har blomsterpotter, dekorative utelykter og kubbelys og hos Jernia har de utelamper med solcellepanel, så den lader seg selv på solrike dager. Jernia har også et stort utvalg griller fra Weber og det smarte grilltermometeret, en god venn når du skal steke den perfekte biff. Har du trær i hagen? Heng lykter, lyslenker eller papirlamper i trærne, det gir en romantisk og sommerlig stemning når kvelden kommer. Papirlampe og lyslenke finner du hos Dorothea.

Miljøbilde av melon med spekeskinke
Meny har oppskrifter til smakfulle retter på sin nettside.
Thaimat
Nydelige asiatiske retter får du hos Fantastisk Thaimat.

God smak

Mat hører med til fest, enten det er et stilig bryllup eller en hyggelig grillkveld i hagen. På meny.no finner du mange gode oppskrifter som passer til både små og store fester. Da kan du enkelt lage en handleliste og kjøpe akkurat det du trenger.

Vil du ha maten servert? Fantastisk Thaimat har take-away og kan levere de beste asiatiske retter, enklere kan det det ikke bli.

Avslutt med en deilig kake, den kan du enkelt bestille hos Baker Nordby, som har et stort utvalg festkaker i flere størrelser. Du bestiller de her, og henter de i butikk.

Velkommen til din feststemte nabo, Holmen Senter, vi byr på god stemning og et unikt utvalg av alt du trenger til festglade maidager.